szerző:
hvg.hu

A Monza tulajdonosa is elismerte, a volt olasz miniszterelnök komolyan érdeklődött a Serie C-ben játszó csapat iránt.

Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök a harmadosztályban (Serie C) játszó Monza csapatát venné meg, írja a news.yahoo.com az olasz Corriere dello Sportra hivatkozva. A lap szerint Berlusconi Adriano Gallianival, jobbkezével közösen venné meg a Milánótól északra található kisváros csapatát még szeptemberben.

A választási veresége után visszalépett Berlusconi az olasz első osztályban játszó AC Milan csapatát egy éve adta el – a klub tulajdonlása nagyban hozzásegítette őt politikai pályafutásához.

A Monza jelenlegi tulajdonosa elismerte Berlusconi érdeklődését, hozzátéve, nagy fejlődés reményét veti fel számukra az új tulajdonos megjelenése.

Berlusconi duplán ráfizethet a bunga-bungázásra a felmelegített Ruby-perekben

Miből vett 2 millió euróért ingatlant Dubaiban Ruby, az olasz exminiszterelnök arab szeretője? Honnan volt pénze a Casa Sofia étteremre Mexikóban? Párhuzamos perek folynak Itáliában, hogy újra megvizsgálják Silvio Berlusconi és Karima al-Mahroug, alias Ruby szerelmi kapcsolatát.

Még a végén visszasírják Berlusconit az AC Milannál?

A foci vb lázában sem maradt észrevétlen, hogy az olasz AC Milan futball klub egy amerikai befektetési alap tulajdonába került. De a résztelekre már kevés figyelem jutott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!