szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az üzlet ügyeletes vezetőjétől, a biztonsági őrtől vagy az információs pultoknál lehet elkérni.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Ingyen ad maszkot a vásárlóknak a Spar – írta a napi.hu. A koronavírus-járvány miatt a magyarországi üzletekbe csak maszkban lehet belépni, sokan azonban otthon hagyják, őket viszont a legújabb kormányrendelet értelmében kiküldhetik az üzletből. Több kisebb bolt ezért már korábban bevezette a maszkosztást.

Az áruházlánc azt közölte, hogy az ingyenes maszkot Spar és City Spar üzletekben az üzlet ügyeletes vezetőjétől vagy a biztonsági őrtől, az Intersparokban pedig az információs pultoknál lehet elkérni.

A többi boltlánchoz hasonlóan a Spar is több óvintézkedést vezetett be már tavasszal a koronavírus-járvány magyarországi megjelenésekor és most a második hullámban is. A cég a napokban közölte, hogy rendelt 8 ezer liter kézfertőtlenítőt és 200 újabb áruházában helyez ki állványokat, amelyekre adagolókat telepít.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Cecília: Nem szabad belefáradnunk a járványba

Müller Cecília: Nem szabad belefáradnunk a járványba

Színészek álltak ki az SZFE-s diákok mellett: "Szüleik mellett szüleik" lesznek

Színészek álltak ki az SZFE-s diákok mellett: "Szüleik mellett szüleik" lesznek

Ingyen kaphatják meg az SMA-beteg gyerekek a Zolgensmát Ausztriában

Ingyen kaphatják meg az SMA-beteg gyerekek a Zolgensmát Ausztriában