Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A szakácsok 15 napot dolgoztak, majd újabb 15-öt pihentek.
Bezárt a Gulyás csárda, Szeged legrégebbi működő étterme, amely 65 éven keresztül minden nap kinyitott, eltekintve a legszigorúbb járványügyi zárástól az elmúlt években – írta meg a Szegedi Nap című lap.
Az üzemeltető, Holló János 22 évig bérelte a Mars téri éttermet a szegedi önkormányzat cégétől, az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-.től.
Egyetlen szóval meg tudom indokolni, hogy miért zártam be a Gulyás csárdát, szakácshiány. Ha két szóban lehet, akkor globális szakácshiány”
– mondta a lapnak.
A csárdában 15 napot dolgozott egy szakács és 15-öt pihent. Ezért Holló nettó 450 ezer forintot fizetett, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megtartsa a munkaerőt. A csárda így június 19-én végleg lehúzta a rolót.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Hiába uralta eddig a hétvégét a McLaren, a 40. Magyar Nagydíj időmérő edzésén a ferraris Charles Leclerc szerezte meg a pole pozíciót.
Elég magas füstoszlopot lehetett látni.