szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Zöld Pardon közleménye szerint "egy kisebbség erőltette rá akaratát a többségre, amihez Újbuda képviselőtestületének jelentős része – inkompetenciából vagy egyéb okokból – lelkesen asszisztált". A szórakozóhely új helyszín után néz.

"Biztosak vagyunk benne, hogy az a 110 000 aláírás – ebből 9377 XI. kerületi – és a 40 000-es tüntetés nem volt hiába. Bebizonyítottuk, hogy igenis szükség van a Zöld Pardonhoz hasonló profilú, biztonságos szórakozóhelyekre, és az is biztos, a Zöld Pardon tovább fog működni" – írják közleményükben a Facebookon.

A Zöld Pardon tudomásul veszi a képviselőtestület döntését, és új helyszín után néz. Mivel a XI. kerületi önkormányzat részéről eddig csak informális sugalmazások történtek, várjuk a hivatalos helyszínjavaslatot. Nem félünk tőle, hogy nem lesz hová mennünk, mert vannak megkereséseink más kerületekből is – áll a közleményben.

A Zöld Pardon 13. évadját és jelenlegi helyszínét 2011. szeptember 30-án Tankcsapda-koncerttel búcsúztatja.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Kult

Eldőlt: költöznie kell a Zöld Pardonnak

Csütörtök este elutasította az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után.

InfoRádió Itthon

Tarlós nem zárná be a Zöld Pardont

Tarlós István nem támogatja a Zöld Pardon bezárását, mert ez a szórakozóhely biztonságos és színvonalas szórakozást nyújt a fiataloknak.

Karácsony bemutatott egy térképet, ami szerint a kínai egyetem mégis a Diákváros területén lesz

Karácsony bemutatott egy térképet, ami szerint a kínai egyetem mégis a Diákváros területén lesz

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Elemzés: Járványszerű a korrupció a világban, Magyarország sereghajtó az EU-ban

Elemzés: Járványszerű a korrupció a világban, Magyarország sereghajtó az EU-ban