szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csatlakozik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) is a Katona József Színház egyedülálló akciójához, amelyben féláron kínálnak ötezer jegyet az egyetemistáknak és főiskolásoknak.

Folyamatosan népszerűsíteni fogja a Katona József Színház kezdeményezését a budapesti egyetemeken és főiskolákon a HÖOK, amely a tavaszi félévben a rendelkezésére álló eszközökkel és csatornákon járul majd hozzá a program sikeréhez – idézte a színház közleménye Murai Lászlót, a HÖOK budapesti régiós elnökét.

Murai László szerint egyáltalán nem volt kérdés az, hogy a HÖOK a program mellé áll. Azt mondta, bíznak abban, hogy minél több hallgató él majd a kedvezményes lehetőséggel, olyanok is, akik eddig ritkán, esetleg egyáltalán nem jártak színházba.

©

A Kártyázz nálunk! elnevezésű programban a Katona József Színház idén is ötezer darab jegyet ajánl fel 50 százalékos kedvezménnyel az egyetemistáknak és főiskolásoknak. A kedvezményt a diákok a hallgatói jogviszony igazolásával és MasterCard vagy Maestro bankkártyával való fizetés esetén vehetik igénybe a Katona jegypénztárában.

„Állandó törekvésünk, hogy a Katona előadásait és szellemiségét az egyetemistákhoz, főiskolásokhoz is minél hatékonyabban eljuttassuk; erre különös figyelmet fordítunk a repertoárunk összeállításánál, emellett több éve működik nálunk egy ifjúsági színházi program is" – idézték Máté Gábort, a színház igazgatóját. 

"Ezen a nyomvonalon tavaly a MasterCard kártyatársasággal együttműködve indítottuk el a Kártyázz nálunk!-programot. Nagy örömet jelent számomra, hogy HÖOK is felismerte a kezdeményezés értékeit, és most együtt közvetíthetjük a programot a fiatalok felé” – tette hozzá a direktor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ököllel, maszk nélkül ütötte a villamosvezetőt

Ököllel, maszk nélkül ütötte a villamosvezetőt

Három magyarországi gyárát is bővíti a Schneider Electric

Három magyarországi gyárát is bővíti a Schneider Electric

Speciális szobát hoztak létre a Kardiológiai Intézetben, hogy a látogatási tilalom alatt is találkozhassanak a szívbetegek a hozzátartozóikkal

Speciális szobát hoztak létre a Kardiológiai Intézetben, hogy a látogatási tilalom alatt is találkozhassanak a szívbetegek a hozzátartozóikkal