szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Facebookon dühöngenek azok a nézők, akik alig láttak valamit a táncosokból az első sorokban.

A szombati Royal Russian Ballet - Hattyúk Tava előadás után sokan reklamálnak az esemény Facebook-oldalán, mivel elmondásuk szerint csak deréktól felefelé látták a művészeket az első 17 sorból.

"Sajnálatos módon, keserű szájízzel kellett távoznom e gyönyörű előadásról és nem az előadók tehettek róla. A földszinti ülőhelyekről csak deréktól felfelé lehetett látni az előadókat, ami egy kabaré esetében nem rossz, hiszen azt hallgatni kell. Azonban egy balett előadáson szeretnék látni deréktől lefelé is hiszen a lábmunka az egyik legszebb része ennek a műfajnak. Aki ott volt, az érti miről is beszélek, aki meg a vasárnapi előadásra megy az vagy vigyen magával egy ülésmagasítót, vagy már az első felvonást is állva nézze a bejáratból, mint ahogy mi tettük 14 000 Ft-ért" - írta az egyik néző.

©

A szervezők, a Mania Promotion az Index cikke szerint elismerték, hogy volt technikai problémájuk az előadással az egyik zónában. "Azonnal reagáltunk a problémára, és felajánlottuk összes nézőnek, hogy kicserélhetik a helyeiket. A vasárnap esti előadáson a még jobb minőség érdekében kivetítőket biztosítunk. Az előadás nagyon sikeres a környező országokban, mint például Szlovákiában és Csehországban is, reméljük, Magyarországon is az lesz".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Frei Tamásék tévéhálózata terjeszkedni készül a régióban

Frei Tamásék tévéhálózata terjeszkedni készül a régióban

Kritikus méretű lehet az informatikushiány a következő években

Kritikus méretű lehet az informatikushiány a következő években

16 ezer vadat gázoltak el az elmúlt vadászati idényben

16 ezer vadat gázoltak el az elmúlt vadászati idényben