szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alessandro Pedersoli megtette borítóképének az óbudai HÉV-vonal mellé festett Bud Spencer-graffitit.

Észrevehettük, hogy Bud Spencer halála után a legjobb oldalát mutatta meg a magyar rajongótábor, de ezt már a színész unokája is észrevette. Alessandro Pedersoli a Facebookon lecserélte borítóképét arra a remekműre, amelyet a Filatorigátnál készített egy graffitis a színész halálának másnapján.

©

A csere egyébként még júniusban történt, de nekünk csak most tűnt fel. Mindenesetre az unoka ismerősei közül volt, aki lelkesen ajánlotta, hogy Rómában is kellene egy hasonlót készíteni.

Nem csak az utcaművészeket indította meg az olasz színész halála, Tasnádi Szandra szobrászművész például a család jóváhagyásával szeretne Bud Spencer-szobrot készíteni.

©

A hétvégén pedig a Velencei-tónál tartották meg a hagyományos Spencer-Hill Fesztivált, erről itt olvashat

14 dolog, amit talán nem tudott Bud Spencerről és Terence Hillről

A legismertebb Bud Spencer-Terence Hill filmek a két főhős civakodásáról szólnak, de azt talán kevesen tudják, hogy valójában miben különbözött a két olasz színész.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!