szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bejelenteni ugyan nem jelentették be, úgyhogy csak a stáblistáról derül ki: Papp Dániel lett a Petőfi TV csatornaigazgatója.

Az nem teljesen világos, hogy Papp, akit 2014 novembere óta jogerősen nevezhetjük hírhamisítónak, s, aki ennek ellenére egyre feljebb lépdelt az MTVA ranglétráján - legutóbb a teljes hírszolgáltatást bízta rá az állami média, korábban a tartalomszolgáltatásért volt felelős - mióta a Petőfi TV csatornaigazgatója, mert közleményt ezzel kapcsolatban nem adott ki az MTVA sajtóosztálya.

Az, hogy Papp új pozícióba került, kizárólag és csupán a Petőfi TV stáblistájáról derül ki, melyen szerepel a televíziós új munkaköre. Csatornaigazgató: Papp Dániel.

Úgy tudjuk, a korábbi Petőfi TV-csatornaigazgatója, Mezei Zsolt a rádió hírosztályára került, és Papp is csak ideiglenesen, június 5-ig tölti be a csatornaigazgatói pozíciót, akkor új ember kerül a helyére.

Kerestük az MTVA-t, de kérdéseinkre választ nem kaptunk. Az MTVA hivatalos oldala Papp Dánielt még mint tartalomszolgáltatási igazgatót említi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A nagy magyar goal-csinálás – 120 éves a Fradi

A nagy magyar goal-csinálás – 120 éves a Fradi

Átnevezték a Facebook saját pénznemét

Átnevezték a Facebook saját pénznemét

Mintha lélegezne egy New York-i híd, ahogy a szél miatt fel-le mozog – videó

Mintha lélegezne egy New York-i híd, ahogy a szél miatt fel-le mozog – videó