szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fizikai sérülések ugyan már nem látszanak rajta, de a szokásosnál soványabb, sápadtabb. A színpadon Alföldi partnereként viszont hősiesen helytállt.

Csütörtök este ötször tapsolták viszsza Jordán Tamást és Alföldi Róbertet a Rózsavölgyi Szalon Utolsó óra című előadása után. Előbbi most lépett újra színpadra pár héttel ezelőtti balesete után.

A színházigazgató még a Pécsi Országos Színházi Találkozón esett el, azóta orvosi ápolásra szorul. Jordán a mostani darab után is a kórházba ment vissza, orvosai különleges engedélyével hagyhatta csak el az egészségügyi intézményt – írja a borsonline.

A darabban Jordán Tamás a haldokló Freudot játssza. A lap pénteken érte el telefonon Jordánt:

„Úgy hiszem, jól sikerült az előadás, én jól éreztem magam. Minden nehézség nélkül tudtam játszani. Most megint bent va­gyok a kórházban, de hamarosan eldől, hogy hazamehetek-e. Megfigyelnek, pihennem kell. De amúgy sem volt komoly bajom, pici repedés volt az orrcsontomon és a koponyámon”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!