szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az nem teljesen egyértelmű, hogy miért marad el a kolozsvári buli.

Curtis február 16-án jött ki az elvonóról, ahová azután vonult be önként, hogy drogproblémái a szakításig vezettek korábbi zenésztársával, Majkával, majd utána Curtis több önálló bulija is elmaradt.

Miután kijött a rehabról, Curtis azt írta, "új ember lett", de felmerültek kétségek, mennyire volt komolyan vehető a kezelése, mert valószínűleg egy szcientológusok által működtetett intézménybe került. Ezután maradt el egy interjúja Sebestyén Balázzsal, mert Curtis a saját bevallása szerint elfelejtette – aztán később mégis bepótolták a beszélgetést.

Az Index szerint múlt héten két fellépése volt, és meg is jelent mind a kettőn, ezután pedig február 28-án lépett volna fel BSW-vel a kolozsvári Form Space diszkóban, de ez végül elmarad.

Hogy pontosan miért, az nem egyértelmű.

A Blikknek Curtis azt mondta, hogy az ottani szervezők nem teljesítették a feltételeket:

Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja. (...) Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak.

A Borsnak a bulit szervező Fire Events viszont azt mondta, annyira kevesen vettek jegyet a koncertre, hogy veszteséges lett volna, ezért inkább lemondták:

A BSW-vel együtt léptek volna fel, de mivel annyira kevesen váltottak jegyet, hogy már veszteséges lett volna a koncert, úgy döntöttünk, töröljük a meghirdetett programot.

Az biztos, hogy Curtis már szervezi az újabb fellépéseket.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mosás közben felszabaduló mikroszálakkal van tele az északi-sarkvidék

Mosás közben felszabaduló mikroszálakkal van tele az északi-sarkvidék

Csúcstelefonok, okos füles és egy mindent megtaláló kütyü – videón a Samsung új készülékei

Csúcstelefonok, okos füles és egy mindent megtaláló kütyü – videón a Samsung új készülékei

Radar360: A Szenátus elé kerül Trump ügye, tömeges fajkihalás jön

Radar360: A Szenátus elé kerül Trump ügye, tömeges fajkihalás jön