szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sok múlik a vírushelyzeten, de a készítők optimisták.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Augusztus közepén valósulhat meg a Jóbarátok visszatérése, vagyis a népszerű amerikai sorozat egy különleges epizódjának leforgatása - erről a Ross szerepét alakító David Schwimmer beszélt a The Tonight Show-ban.

Schwimmer szerint a stáb semmit nem kockáztat, így csak akkor állnak majd kamera elé, ha a vírushelyzet engedi. A jeleneteket egyébként most is a közönség előtt tervezik felvenni, ahogy az összes korábbi Jóbarátok-részt.

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják - avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

Minden Jóbarátok-rajongó lexikonjának a megalkotására vállalkozott Saul Austerlitz a show alkotóinak a segítségével. A Jóbarátok-generáció című könyvben megszólal többek között az ötletgazda David Crane, Marta Kauffman és Kevin Bright, sőt, írók, jelmeztervezők, kellékesek és természetesen James Burrows rendező is elmesélte az élményeit a sorozatról.

Arról, hogy a kultikus sorozat szereplői visszatérnek, nagyjából február óta hallani, de hivatalossá csak később vált. A készítők akkor úgy fogalmaztak: szeretnék, ha a különleges epizód még a nyáron elkészülhetne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Az első próbán csengett a fülem" – benéztünk a SzínházTV kulisszái mögé

"Az első próbán csengett a fülem" – benéztünk a SzínházTV kulisszái mögé

Marozsán Erika fontos pozícióba kerülve dönthetett jó filmekről

Marozsán Erika fontos pozícióba kerülve dönthetett jó filmekről

Varga Mihály: Jövő májustól lehet gyorsabban feloldani a korlátozásokat

Varga Mihály: Jövő májustól lehet gyorsabban feloldani a korlátozásokat