Tetszett a cikk?

Hamarosan véget ér a nyári fesztiválszezon. Tekintse meg fotóriportereink legjobb képeit összefoglaló galériánkban!

Orfű
©
Orfű
©
VOLT Fesztivál
©
VOLT Fesztivál
©
VOLT Fesztivál
©
VOLT Fesztivál
©
Balaton Sound
©
Balaton Sound
©
Balaton Sound
©
Balaton Sound
©
EFOTT Fesztivál
©
EFOTT Fesztivál
©
OZORA
©
OZORA
©
OZORA
©
OZORA
©
OZORA
©
OZORA
©
Sziget
©
Gesztivál a Szigeten
©
Prince a Szigeten
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Prodigy a Szigeten
©
Sziget
©
Sziget
©
Sziget
©
Ha kíváncsi az összes hazai fesztivál-galériánkra az idei évből, az alábbi linken átnézheti őket!
Nagyítás

EFOTT Szolnokon: ereszd szabadon! - Nagyítás-fotógaléria

Szolnokra költözött idén a három évtizede utazó EFOTT Fesztivál, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija nem külföldi sztárfellépők sokaságával vagy végeláthatatlan tömeggel hódít, inkább őrzi a diákfesztiválok szabad hangulatát.

Nagyítás

Exit: Könnyűzenei ostrom a péterváradi erőd ellen - Nagyítás-fotógaléria

Délkelet-Európa egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválját a péterváradi erődben tartják. A fesztivált 1999-ben alapította néhány elszánt egyetemista, ez volt az első ellenzéki szervezkedés a 90-es évek uralkodó szerbiai politikája ellen. Az idei rendezvényre már a kétmilliomodik látogatót várják. Az erőd falai között 20 színpadot alakítottak ki, ahol 500 előadó lép fel a világ minden részéből.

Nagyítás

A Volt Fesztivál csütörtökön - Nagyítás-fotógaléria

Tarajok, csupasz és bikinis felsőtestek, sör és toi-toi. Még a viharos szél sem akadályozta meg a voltozókat abban, hogy átadják magukat a soproni Lővér hullámzásának, a zenészek pedig a hömpölygő közönségnek. Képes hangulatjelentés a fesztivál második napjáról.

Nagyítás

Sziget: tomboltak a Geszti-szóviccek - Nagyítás-fotógaléria

Geszti Péter másfél órás szóviccdömpingjét végül nem mosta el az eső. Elismerésre ad okot, hogy a Jazz+Azt képviselő Geszti Péter előzenekara is a Gringó Sztár Geszti Pétere volt, sőt, az afterpartyt is a kilencvenes években menő Geszti Péter fémjelezte Rapülők vitte. Meglepően sok rossz és kínos szóviccet tartalmazó fotóriportunk következik. Amennyiben olvasóinknak is eszébe jutna bármilyen vállalhatatlan szóvicc, kérjük, ne fogják vissza magukat a kommentekben, boldogan cseréljük képaláírásainkat, hogy teret adjunk a mindent elsöprő kínos humorcunaminak. A legjobb borzasztó szóviccet küldők között kisorsolunk egy Gesztiválra szóló belépőt, ami elmaradhatatlan kelléke lehet bármelyik időutazásra készülő olvasónknak!

Nagyítás

Orfű: "Ez a legcukibb nyári fesztivál" - Nagyítás-fotógaléria

Ez a legcukibb nyári fesztivál, amin valaha voltam! - kap el minket egy szimpatikus fesztiválozó az orfűi éjszakában, majd elrohan megnézni valami megnéznivalót. Nem tudunk nem egyetérteni vele, Lovasi Andrásék fesztiválkezdeményezése beérni látszik - a Pécs melletti gyönyörű helyszín és a domboldalak remek lehetőséget kínálnak arra is, hogy az első sorokban tombolás fáradalmai után a következő koncertet már a domboldalban ücsörögve hallgassuk végig.

Nagyítás

Sziget: Prince nem haknizni jött Budapestre - Nagyítás-fotógaléria

Prince kedvéért átépítették a nagyszínpadot, ő cserébe zenéjével átformálta az egész Szigetet. Valószínűleg nem lenne túlzás azt állítani, hogy már a nulladik napon elhangzott a fesztivál legjobb koncertje - a funk hercege mindenkiben kétséget sem hagyva tudatosította, hogy nem haknizni jött Budapestre. Négyszer tapsolta vissza a közönség a halhatatlan ikont, aki két és fél órás (!) koncertjének minden pillanatában éreztette, hogy még mindig milyen jól érzi magát a színpadon.