Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem hátráltak, ugyanis mint a demonstráció szlogenje is jelzezte, úgy érzik, már nincs hova. Kedd este 6 órakor kezdődött a József nádor téren a Nincs hová hátrálunk elnevezésű tüntetés, ahonnan a NAV-székház érintésével a Kossuth térre vonultak a tüntetők. A Kossuth téren bejelentették, hogy a tanárok sztrájkra készülnek. Már a beszédek alatt lökdösődés kezdődött a parlamenti főlépcső előtt, többen a földre ültek, a rendőröket sörös dobozokkal dobálták meg, egy embert kiemeltek a rendőrök a tömegből. A tüntetők első sorába a rendőrök könnygázt fújtak. A vidéki nagyvárosokban párszázan követelték a kormány lemondását. A szervezők bejelentették, az első, 2015-ös nagy demonstráció január 2-án lesz az Opera előtt.

A kezdésre néhány ezren gyűltek össze a József nádor téren
©
A József nádor téri tömegben feltűnt Budaházy György is
©
A tömegben felbukkan egy Árpád-sávos zászló is, amire a tömeg „Európa, Európa!” skandálással reagál. Budaházy György előbb a rendőrökkel lökdösődött, majd nem sokkal később kivezették és a sarkon igazoltatták.
©
©
©
Londonban gyülekeznek
©
©
Indul a tömeg
©
©
©
©
©
Nyíregyházánán a szegénység ellen tüntetnek a Magyar Szolidaritás Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének szervezésében
©
©
Londonban mintegy negyvenen tüntetnek. A tüntetők a St. Paul's katedrálisnál sorakoztak fel táblákkal.
©
©
Párizs
©
©
Pécs - A Pécsnek hangja van! Facebook-csoport tüntetésén a 48-as téren
©
Tüntetők a Kossuth téren
©
©
Egy tüntetőt kiemeltek a rendőrök
©
©
Kossuth tér - Rendőrsorfal és ülő tüntetők
©
©
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!