szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tanév végén szeretnénk olvasóinkkal együtt értékelni a magyar iskolát. Kérjük, ha szülőként, diákként vagy tanárként „érintett”, ossza meg velünk véleményét a tanévről, a Klikről – általában a közoktatásról.

A kormány szerint sikeres átalakításokon van túl a magyar közoktatás (és még nincs vége), a szülők, diákok és a tanárok azonban sokszor – enyhén szólva – nem ennyire pozitív tapasztalatokról számolnak be. Megpróbáljuk feltérképezni, olvasóink szerint mennyire volt sikeres az utóbbi évek reformcunamija.

Kérjük, szánjon rá néhány percet, és töltse ki az alábbi kérdőívünket! Ha észrevételeit bővebben szeretné kifejteni, kérjük írjon az [email protected] címre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!