szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cél az, hogy a hazai szektorokba tényleg csak hazaiak menjenek.

Sorsdöntő meccs vár a magyar válogatottra Walesben novemberben: ha nyer a csapat, akkor minden más eredménytől függetlenül kijut a 2020-as Európa-bajnokságra (és ha nem nyer, akkor is van esély, de akkor már mások eredményeit is nézegetni kell). Nem csoda, hogy amint elkezdődött a jegyvásárlás, percek alatt elfogyott az összes belépő a vendégszektorban, a magyar szurkolók ez után a hazaiak szektoraiba kezdtek el jegyeket vásárolni.

 

Villámgyorsan elkeltek a jegyek a magyar szektorokba a sorsdöntő walesi meccsre

Mindössze húsz perc alatt elkelt az összes vendégjegy a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

Több olvasónk is jelezte: a walesi szövetség érvénytelenítette a hazai szektorba megvett jegyeiket, a belépők árát pedig visszautalják. Úgy tudjuk, hogy néhány órával a jegyértékesítés kezdete után átállították a foglalási rendszert: csakis olyanok vásárolhatnak jegyet a hazai szektorba, akik a walesi szövetség jegyértékesítő oldalán korábban már vettek bármit, a gyakorlatban tehát csak hazai szurkolók. Mostanra pedig eldőlni látszik, hogy aki még a szigorúbb szabályok életbe léptetése előtt szerzett magyarként hazai jegyet, az sem örülhet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!