szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Köztudott, hogy a Google keresőjével sok mindent meg lehet találni. Azt azonban valószínűleg kevesebben tudják, hogy speciális kapcsolókkal az internet rejtett helyeit is át lehet kutatni.

A Google Pirate használatakor azonban még ezeknek a keresésmódosító kapcsolóknak az ismeretére sincsen szükség - írja a Techline.

A cikk folytatását az alábbi linkre kattintva olvashatja!
Tovább>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Web 2.0 Expo: lépéshátrányban a Google?

Több külföldi és hazai, az internet üzleti lehetőségeivel foglalkozó konferenciával ellentétben a Web2.0 Expo keddi programjából is kimaradtak a politika szereplői. Inkább az egy nappal korábbi tematikát kibővítve próbálták megragadni a közönség figyelmét.

hvg.hu Gazdaság

Meg lehetett gazdagodni a Google-lel

A harmadik negyedévben remeklő Google internetes vállalat részvényével az amerikai piacra is figyelő magyar befektető 32 nap alatt 17 százalékot kereshetett. Aki öt hónappal ezelőtt már észrevette a papírban rejlő lehetőséget, az most csaknem 40 százalékkal gazdagabbnak érezheti magát.

Bari Máriusz Tech

Google vagy Microsoft: ki viszi az egészségügyet?

Kevesebb mint két héttel azután, hogy a Microsoft bejelentette online egészségügyi szolgáltatását, tegnap a Google tette ugyanezt. Míg mindkét cég nagy kihívást jelentő vállalkozást emlegette az egészségügybe való betörést, a Microsoft láthatóan előnybe került a keresőóriással szemben.

Egyre nagyobb a túlterheltség a kórházakban

Egyre nagyobb a túlterheltség a kórházakban

Összecsaptak a rendőrökkel a lezárások ellen tüntető csehek

Összecsaptak a rendőrökkel a lezárások ellen tüntető csehek

Helikopterbalesetben meghalt a repülőgépgyártó Dassault egyik örököse

Helikopterbalesetben meghalt a repülőgépgyártó Dassault egyik örököse