szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A DVD-n megvásárolható gyűjteményben zseniális klipeket láthatunk, amelyeken...

A DVD-n megvásárolható gyűjteményben zseniális klipeket láthatunk, amelyeken a zene és a látvány szorosan összefonódik, és egy kis humorral fűszerezve az Animusic páratlan szórakozást ígér.

Két videót HD minőségben le is tölthetünk, ingyen

A renderelt 3D animációk mondhatni Pixar stílusban készülnek, s a lényegük, hogy teljesen a zenéhez vannak illesztve, nem csak hallhatunk, de láthatunk is minden hangszert és hangot, persze nem hagyományos hangszereken megszólalni, hanem például egy piramisban, különböző fényeffektekkel.
A készítők oldalán bepillanthatunk a DVD-k klipjeibe, és két nagyszerű videót le is tölthetünk HD minőségben (QuickTime formátumban).

Zene és animáció, tökéletes összhangban

A dolog érdekessége, hogy a produkció egy célszoftverrel, az ANIMUSIC|studio-val készül, amelynek a segítségével összehangolják a 3D modelleket a zenével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ön is kipróbálhatja a Google szörnykészítőjét

Ön is kipróbálhatja a Google szörnykészítőjét

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik