szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hasonlóan a többi ajaxos startoldalhoz, - mint például az iGoogle, MyYahoo, Netvibes, stb.

Hasonlóan a többi ajaxos startoldalhoz, - mint például az iGoogle, MyYahoo, Netvibes, stb. - a Widgami-n is bárki összeállíthatja és ízlésének megfelelően testreszabhatja a honlapot.

A magyar fejlesztők által létrehozott Widgami.com-on a felhasználó egy személyre szabott oldalt hozhat létre, ahol mindent szabadon megváltoztathat: többek közt mozgathatja a hírboxokat, új RSS/ATOM hírcsatornákat adhat a laphoz, megváltoztathatja az egyes modulok beállításait, új lapokat hozhat létre. Ezenkívül több minialkalmazás, úgynevezett widget közül választhat,de újakat is létrehozhat.

A felhasználó tehát maga döntheti el, melyik hírportál jelenjen meg az oldalon, ezek közül melyik legyen szem előtt, így csak és kizárólag azok a hírekkel fog találkozni, amelyek igazán érdeklik.

Az oldal további előnye, hogy elmentődnek a változások, így az érdeklődők a következő látogatáskor is a saját beállításaikat fogják megtalálni a Widgami.com-on. Amennyiben a felhasználó regisztrál, akkor a személyre szabott oldalt bárhonnan elérheti. [forrás: widgami]

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!