szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A javítások érintik a teljesítményt, a memóriahasználatot, a...

A javítások érintik a teljesítményt, a memóriahasználatot, a stabilitást, és különféle platformfüggő bővítéseket tartalmaznak. Kicsit tovább módosítottak a böngésző külsején, nem csak a Windowsos, hanem az OS X-es változatban is. Egyszerűbben használható a jelszómenedzser, és fejlesztették a letöltés vezérlőt is. Érdekesség, hogy ha egy oldalon használjuk a zoom funkciót, az legközelebb is az utolsó beállításokkal töltődik le. A Vistás és Maces integráció is javult az új bétában és a Linuxos változatot is kozmetikázták kicsit.

Az új Firefox számtalan újdonságot hoz majd a jelenlegihez képest, például lesz beépített Malware védelem, megújul a beépülő modulok kezelése és szorosabb lesz az együttműködés a böngésző és a Vista szülői felügyelet között.

A beta 4 változat újdonságainak teljes listája megtekinthető itt:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.0b4/releasenotes
A béta 4 letölthető innen: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

A Firefox sikeresen szállt szembe a Microsoft Internet Explorer hosszú évek óta tartó hegemóniájával, a Mozilla nemrég jelentette be, hogy túl vannak az 500 milliomodik letöltésen. A Firefox piaci részesedése jelenleg 17 százalék, az IE pedig 75 százalékon áll, ez azonban kevesebb a tavalyi 79 százaléknál, és folyamatosan csökken.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Matolcsy: Az indiai Jóga Minisztérium mintájára Tehetség Minisztériumra lenne szükség

Matolcsy: Az indiai Jóga Minisztérium mintájára Tehetség Minisztériumra lenne szükség

Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak

Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak

Révész: A kirúgás joga és jogtalansága

Révész: A kirúgás joga és jogtalansága