szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A 90 dollár körüli áron kapható szoftvert kifejezetten az otthoni...

A 90 dollár körüli áron kapható szoftvert kifejezetten az otthoni felhasználók számára tervezték, s mind korábbi Maces, mind Windowsos változatai nagyon népszerűek, hiszen olcsón juthatunk vele egy kiváló minőségű képszerkesztő és fotóretusáló alkalmazáshoz.

A Photoshop Elements segítségével a fényképészet kedvelői gyorsan és egyszerűen érhetik el a kívánt eredményeket. A szabadalmazott Photomerge technológiára épülő új jellemzők segítségével a felhasználók több egymás utáni felvételből a legjobb arckifejezéseket és gesztusokat könnyedén kiválogatva egyetlen tökéletes csoportképet készíthetnek. Az új Quick Selection eszköz a kijelölés és javítás egykor időigényes feladatát egyetlen kattintássá rövidíti le. Három különböző felkészültségi szintnek megfelelően kialakított szerkesztési mód közül választhatnak a kezdő vagy profi fényképészek. Az új Guided Edit mód végigvezeti a felhasználókat a fényképkorrekciós lépéseken. A szerkesztést egyszerűsítik a Photoshop Elements 6 szoftver jól áttekinthető képernyői, a program számos lehetőségéhez pedig új fülek biztosítanak egyszerű hozzáférést. A további újítások közé tartozik a javított konverziós eszköz, amely a színes képeket rendkívül elegáns, árnyalt fekete-fehérré alakítja át.
A testre szabható elrendezésekkel a felhasználók emlékkönyv oldalakat, fényképes könyveket, üdvözlőlapokat készíthetnek, amelyeket CD/DVD-lemezre írva igen hatásosan oszthatnak meg úgy, hogy semmilyen előzetes felkészültség nem kell hozzá. A megosztási lehetőségek közé tartozik még a nyomatrendelés, online fotóalbumok elhelyezése a weben, a fényképekből valódi amerikai levélbélyegek nyomtatása és az alkotások bemutatása a CEIVA Digital Photo Frame képkeretben.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Kiterjesztette a kormány a maszkviselés alól felmentettek körét

Kiterjesztette a kormány a maszkviselés alól felmentettek körét

Maradona nem csak focista, popsztár és népi hős is volt egyszerre

Maradona nem csak focista, popsztár és népi hős is volt egyszerre