szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ahhoz, hogy ez a játékmennyiség a miénk legyen, nem kell mást tenni, mint...

Ahhoz, hogy ez a játékmennyiség a miénk legyen, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a www.gametap.com oldalra, és ott letölteni a GameTap szoftverét, amelyen keresztül később hozzájuthatunk a játékokhoz. Gyakorlatilag ezen keresztül válogathatunk az állandóan változó kínálatból (a licencek változásával ki- és bekerülnek játékok).

Válasszunk az ingyenes felhozatalból

A GameTap gyakorlatilag egy online játékkölcsönző, amelyből közel ezer játékhoz juthatnánk hozzá, de sajnos itthonról csak az ingyenesen elérhető közel 100 játékkal bíbelődhetünk, mert az előfizetéshez az Egyesült Államokban vagy Kanadában kellene élnünk.
A cikk írásakor éppen a Colin Mcrae Rally 2005 és a Tomb Raider Legend volt például letölthető ingyen a nagy nevek közül, de nemcsak „játékóriásokat”, hanem számtalan apró, de szórakoztató shareware játék teljes változatát is megszerezhetjük itt, egyetlen fillér ráfordítása nélkül.Szerencsére a GameTap alkalmazását sikerült kellően látványosra és kényelmesre alakítani, így egyáltalán nem zavaró, hogy használnunk kell. A játék kiválasztása után rövid leírást kapunk róla képernyőképekkel, videókkal, és ha megtetszett, már tölthetjük is le (ajánlatot is kapunk hasonló játékokról).

Rövid leírást is kapunk. Egy gombnyomás a letöltés és a telepítés.

A telepítésről a keretrendszer gondoskodik letöltés után, és elindítani szintén a GameTapból lehet a játékokat (elindításkor egy pár másodperces játékajánlót kell megnéznünk, cserébe az ingyenes letöltésért). A letöltéseket bármikor megszakíthatjuk és folytathatjuk (vannak elég nagyméretű, 1-2 GB-os letöltések is), a megunt játékokat pedig természetesen eltűntethetjük gépünkről, szintén a GameTap segítségével (csak egy kattintás a kukára).
Szóval teljes kényelemben szerezhetünk be nagyszerű játékokat, ingyen, de remélhetőleg előbb-utóbb kicsiny hazánkban is elérhetővé válik az előfizetési lehetőség, hogy még nagyobb kínálatból választhassunk ebben az online játékkölcsönzőben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban

Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban

Elnöki kegyelmet kér QAnon Sámán, mondván, ő csak Trump utasításait követte

Elnöki kegyelmet kér QAnon Sámán, mondván, ő csak Trump utasításait követte

Ezekkel a számokkal lehetett nyerni az ötös lottón

Ezekkel a számokkal lehetett nyerni az ötös lottón