szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egymás kezébe adják űrszexért a kilincset a párok a Virgin Galactic űrutazási irodánál - közölte a brit cég elnöke.

"A párok nem csupán az élvezetet hajszolják, hanem azért is szeretnének úttörők lenni, hogy bekerülhessenek a Guinness Rekordok Könyvébe" - mondta Will Whitehorn a brit sajtónak.

A Virgin Galactic jövőre szeretne turistákat feljuttatni az űrbe. Tudósok kétkednek abban, hogy az űrszex túl sok kéjt adna, ugyanis elég hadonászósnak ígérkezik a súlytalanság állapotában. Ráadásul az első "fecskéknek" túl sok idejük sem lesz a kibontakozáshoz, mert mindössze öt percig élvezhetik a súlytalanságot.

A Virgin Galactic egyelőre csak rövidke űrutakat tervez, pásztorórásak helyett csupán pásztorperceseket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI/hvg.hu Tech

Szexrobotok állnak szolgálatba 2050-re

Egy brit tudós szerint 2050-re szinte teljesen emberi külsejű szexrobotok lesznek a Földön, alig lehet majd megkülönböztetni őket a valódi emberektől.

Bari Máriusz Tech

Szex helyett interneteznek az amerikaiak

Mániájává vált az amerikai felnőtteknek az internetezés, derül ki a JWT reklámügynökség felméréséből. Sokan nem tudnak egy hetet sem eltölteni a világháló nélkül, míg a kérdezettek fele a szexet és teljes baráti körét is képes félredobni a weboldalak kedvéért.

MTI Tech

A kedvenc étel fontosabb a szexnél

A kedvenc étel nagyobb örömet okoz a férfiaknak, mint a szex. Ez a végeredménye annak a közvélemény-kutatásnak, amit a Playboy című férfimagazin német változata készíttetett.

MTI Tech

A majmok is fizetnek a szexért?

Kiderült, hogy az emberiség legrégibb foglalkozása még annál is régebbi, mint ahogy eddig hittük. Az indonéziai hosszúfarkú makákó majmok viselkedését tanulmányozó szakértők szerint a hím majom "fizet" a nőstény szexuális szolgáltatásaiért - és a szolgáltatások "ára" annál alacsonyabb, minél több nőstény kész ilyen szolgáltatást nyújtani.

MTI/hvg.hu Tech

Hogyan kell a nőneműeknek szex nélkül túlélni?

Az amazonasi fogaspontyféle (Poecilia formosa), a Közép- és Dél-Amerika folyóiban tenyésző apró hal összes egyede nőnemű, így a túlélés érdekében speciális genetikai „trükköket” volt kénytelen kieszelni.

Lefoglalták a helyszínt június végére a Balaton Soundra

Lefoglalták a helyszínt június végére a Balaton Soundra

Gulyás Gergely: Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Gulyás Gergely: Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Meghalt A koronából is ismert színész, Ronald Pickup

Meghalt A koronából is ismert színész, Ronald Pickup