szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A találmány egy Erik De Nijs nevű, igen fiatal tervező első munkája.

A találmány egy Erik De Nijs nevű, igen fiatal tervező első munkája. A nadrágba épített billentyűzet- és egér tulajdonképpen egy logikus dolog, hiszen ha már a notebook mindig nálunk van (legalábbis nálunk, kocka-egyedeknél), és általában nadrágot is mindig viselünk, a két dolog házassága mondhatni adja magát.

Divat és IT egyben...

A szerkezet USB csatlakozón keresztül kapja az áramot (össze kell tehát kapcsolnunk a nadrágot a notebook-kal), de Erik terveiben szerepel egy elemes/rádiós verzió kifejlesztése is. A képek alapján kényelmesnek tűnik a dolog, legalábbis a hordozható gépek idegesítően lapos „gumi” gombjaihoz képest – ráadásul így nem kell görnyedve, közel hajolnunk a notebook-hoz. A nadrág-billentyűzet sajnos csak koncepció, így egyelőre a boltok polcain felesleges keresni.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

Új ár-érték bajnok mobil Magyarországon – kipróbáltuk a Realme 8 Prót

A Tottenham lapátra tette José Mourinhót

A Tottenham lapátra tette José Mourinhót

Jó sárkányok

Jó sárkányok