szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyilvánosságra hozták a tavalyi utolsó negyedévben mért világméretű internetes adatokat. A több szempont szerint toplistába állított országok között Magyarország sehol sem szerepel. Ennek legfeljebb azért örülhetünk, mert így ott sem találjuk hazánkat, ahol a világ legkevésbé behálózott országait sorolják fel – írja a Techline.

Ha további toplisták adataira is kíváncsi, erre a linkre kattintva olvashatja a Techline cikkét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Internetezési szokásaink: 10-ből 7-en a közösségi oldalakon

Már a felnőtt netezők több mint hetven százaléka tagja valamelyik közösségi oldalnak, közel egyharmaduk pedig kisebb-nagyobb rendszerességgel néz online tévét vagy hallgat rádiót – többek között ez derült ki a KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet közös felméréséből, melyben a 18-64 évesek internetezési szokásait vizsgálták.

MTI Tech

Egyre gyakoribbak a sokkoló mobilinternet-számlák

Egyre gyakoribbak a sokkoló mobilinternet-számlák, mivel az adatforgalmi csomag kiválasztásakor az előfizetők nem mindig veszik figyelembe saját netezési szokásaikat - mondta Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

hvg.hu Tech

Mindennapi internetünk add meg nékünk ma!

Napjainkra már szinte mindenki hozzáférhet a világhálóhoz, munkahelyen, iskolában, vagy akár otthon. A technológiát pedig egyre újabb és újabb módokon használjuk. De észrevesszük-e, milyen módon változik meg az életünk ennek köszönhetően? Hogyan változtatják meg életünket a közösségi oldalak, a fájlmegosztók és az egyéb online alkalmazások?

Újabb ingyenes online ármeghatározó segít megbecsülni a lakás értékét

Újabb ingyenes online ármeghatározó segít megbecsülni a lakás értékét

Lassul a járvány terjedése a briteknél

Lassul a járvány terjedése a briteknél

Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is

Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is