T.S. Élet+Stílus

Pizzériák - ezek a legjobb olaszok

A pizzériák és az ételrendelések számát tekintve a pizza olyan népszerű nálunk, hogy lassan akár már nemzeti étel is lehetne. Mindenesetre, ha felkerekedünk "Olaszba", ami szintén az egyik legnépszerűbb úti cél, akkor jó, ha tudjuk, merre keressük odakint a legjobbakat. Íme a legtutibb lelőhelyek első kézből.

T.S. Élet+Stílus

A világ legtutibb éttermei

A gasztronómia világában minden évben az egyik legvártabb esemény a Világ 50 legjobb étterme reprezentatív lista közzététele. Az idei kihirdetésére június 19-én került sor a spanyolországi Bilbaóban. Nézegettük a listát.

hvg.hu Kult

A világ legjobb lemezei – a '80-as évek

Emlékszik a Paradise Cityre? És a Billie Jeanre? A Purple Rainre? Tudja melyik a világ egyik legjobb szomorú lemeze? A hvg.hu kultúra rovata felkért tucatnyi kritikust, szakírót, írót és a szavazataik alapján összeszedtük az elmúlt hatvan év legfontosabb zenei albumait. Hatrészes sorozatunkat a '80-es évek nagy lemezeivel folytatjuk.

T.S. Élet+Stílus

Franciák uralják a gasztroglóbuszt

A Le Chef gasztromagazin által negyedszer összeállított Világ 100 legjobb séfje ranglista a minap látott napvilágot. Nagy meglepetés az idén sem történt, mivel a sor élére most is francia éttermek séfjei kerültek, s többségben vannak a toplistán is.

MTI Gazdaság

Már nem a BMW-örökösök a leggazdagabb németek

Több év után már nem a BMW autógyár örökösei, hanem a több vállalatcsoportban érdekelt Reimann család vezeti a leggazdagabb németek listáját, amelynek legfrissebb változatát szerdán tette közzé a német Manager Magazin.

1 2 3 4 5 6 7
18

A címlapról ajánljuk