szerző:
techline.hu

A monitor alkalmazható az orvostudományban a kép-diagnosztika, a genetika, a...

A monitor alkalmazható az orvostudományban a kép-diagnosztika, a genetika, a molekula-tervezés területén, az építészet tervezési, vagy geológiai területén a radar- és légi irányítási rendszerekben vagy oktató és videojátékoknál is.

Kiváló vizualizációs teljesítménye miatt az új 3D-technológájú Samsung LCD monitor optimális választás az oktatástól kezdve, a 3D-s modellezésen keresztül egészen a legújabb videó-játékokig minden célra. A 22”-os monitor az NVIDIA új GeForce 3D Vision szemüveggel még élvezetesebbé varázsolja a videojátékokkal töltött időt. Használatához Microsoft Windows Vista operációs rendszerre, NVIDIA-kompatibilis videokártyára (GeForce 8 és 9 sorozatok, illetve a GeForce GTX 200 sorozat) van szükség. Az NVIDIA 3D Vision játékok százait konvertálja automatikusan 3D formátumúra, közöttük olyan népszerű és elterjedt játékokat, mint az Age of Empires, a F.E.A.R., a Fifa legújabb verziói, a Harry Potter és a Lord of The Rings sorozatok, valamint a Need for speed, a Tomb Raider, a Call Of Duty, a Madagaszkár, a Star Wars, vagy az X Men. A videojátékok teljes listája az alábbi címen érhető el.

A Samsung 2233RZ részletgazdag, élénk képmegjelenítése az egyedülálló technológiának és a 120Hz képfrissítésnek köszönhetően kíméli a szemet valamint a 4:3 arányú képeket is torzítás nélkül megjeleníti. A 20 000:1 dinamikus kontrasztarány a legapróbb részleteket is láthatóvá teszi, így válnak megfigyelhetővé és természetesen egyszerűvé a valóság korábban ismeretlen darabkái.

„A nagy teljesítményű monitoroknak köszönhetően még több felhasználó még magasabb színvonalon élvezheti a játékokkal és filmekkel töltött szabadidejét” – mondta R. A. Atanus. A Samsung Electronics Információs Technológia Részleg Termék Marketing alelnöke hozzátette, hogy „a szórakoztató programok terjedése nyomán egyre jelentősebb szerepet kap a hardver technológia fejlődése, mert lépést kell tartania a szoftverek egyre bővülő tartalmával és kínálatával”.

A 22”-os monitort áttetsző dekorcsík és kék LED háttérvilágítás díszíti, energiatakarékosságáról egy automata kikapcsoló-üzemmód gondoskodik, mely lehetőséget nyújt arra is, hogy a monitor előre beállított időpontban kapcsoljon ki.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!