szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A mobiltelefonokon a szöveges üzenetek rövidítésére, az elektronikus levelezésnél a gyorsabb írás-olvasás kedvéért...

A mobiltelefonokon a szöveges üzenetek rövidítésére, az elektronikus levelezésnél a gyorsabb írás-olvasás kedvéért használjuk a speciális rövidítéseket. Akik sokat űzik ezeket a kommunikációs formákat, köznapi beszélgetéseknél is szívesen alkalmazzák a számítógépes világból átvett fordulatokat. Aki pedig még elhivatottabbnak érzi magát, az programnyelvekből, operációsrendszer-utasításokból is kölcsönöz kifejezéseket, hogy cinkosan össze tudjon kacsintani a hasonló érdeklődési körbe tartozó ismerőseivel.

A számítógép-megszállottak egy része pedig még ennél is tovább megy, és speciális tetoválásokkal díszíti magát, amelyek egyértelműen utalnak viselőjük geek mivoltára.
Összegyűjtöttük az informatikai tetoválások legötletesebb, leghumorosabb és nem korhatáros darabjait.

 

Ha a Techline olvasói között is vannak, akik hasonló témájú tetoválásokat viselnek publikus testrészeiken, küldjenek róla egy fényképet, és készítünk egy újabb összeállítást!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!