szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásaiLegalábbis szerintünk, és ezúttal a Techline idei terméséből válogatva.

2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásai
Legalábbis szerintünk, és ezúttal a Techline idei terméséből válogatva. Az alábbi alkalmazások ingyenesek, egyszerűen használhatók és valóban hasznosak a mindennapokban, amikor éppen gép elé kerülünk. Ha eddig nem tettük, most itt az ideje kipróbálni közülük néhányat!
Tovább a cikkhez >>>

Határokon átívelő digitális bűnözési vállalkozás
Amikor a 90-es években az amerikai Gambino maffiacsalád egyik prominens képviselője beindította internetes családi üzletágát, talán nem is gondolta, hogy lépésével nagy léptékű, határokon átívelő internetes bűnözési (cybercrime) hullámot gerjeszt.
Tovább a cikkhez >>>

Még nem késő: naponta két ajándékprogram
Az adventi naptárat egy ötletes szójátékkal Appvent Calendar-ra nevezte át a Blacksmith Games weboldala, és ingyenes alkalmazásokkal kedveskedik az iPhone-tulajdonosoknak.
Tovább a cikkhez >>>

Több napra előre: időjárás-jelentés a böngészőben
Az időjárás, amellett hogy mindig aktuális beszédtéma, valójában mindannyiunkat érdekel. Jó tudni, mire számítsunk, elindítsunk-e egy munkát, amihez derült időre van szükség, vigyünk-e esernyőt magunkkal, és persze már csak abból a szempontból sem közömbös,milyen ruhát készítsünk elő másnapra a gyerkőcnek. Az alábbiakban egy ügyes időjárás-jelentésről olvashatnak.
Tovább a cikkhez >>>

22 hasznos, ingyenes OS X-es alkalmazás
Ahogy Windowsra, úgy Macre is számtalan hasznos kis segédprogram létezik, amelyek megkönnyítik a munkánkat vagy csak segítenek bizonyos információk gyors beszerzésében. Összegyűjtöttük a szerintünk legjobbakat.
Tovább a cikkhez >>>

Egy tökéletes eszköz íráshoz, szakdolgozattól a könyvig
Hosszú dokumentumok kényelmes összeállításához, az alapanyagok rendszerezéséhez, a zavaró tényezőktől mentes íráshoz és akár e-könyvek azonnali publikálásához is használhatjuk. Scrivener. Íme, egy tökéletes eszköz íráshoz.
Tovább a cikkhez >>>

Tetoválások számítógép-őrülteknek
Azon már senki sem lepődik meg, ha valaki a hétköznapi társalgását számítástechnikai kifejezésekkel tarkítja. Az viszont már furább, hogy vannak olyanok, akik informatikai elkötelezettségük jelét örök életükben magukon akarják viselni.
Tovább a cikkhez >>>

Megdöbbentő hordozható zenelejátszók – galéria
Melyik volt az első hordozható zenelejátszó a világon? A Walkman! – vágja rá az idősebb generáció. Az iPod – vágja rá a nagyon fiatal generáció! Mondanunk sem kell, egyik sem igaz…
Tovább a cikkhez >>>

Karácsonyi ajándék: látványos film fotóiból!
Az előrelátóak már most készülnek a karácsonyra, hiszen általában többeket is meg kell ajándékozni a szeretet ünnepén. Az alábbiakban ehhez adunk segítséget egy olyan ingyenes program bemutatásával, amellyel látványos filmet készíthetünk fotóinkból.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság az Iszlám Állam korábbi tagját, Hasszán F.-t

Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság az Iszlám Állam korábbi tagját, Hasszán F.-t

Jobbak lennénk, mint hittük?

Jobbak lennénk, mint hittük?

Decemberben korábban érkezik a nyugdíj

Decemberben korábban érkezik a nyugdíj