szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Persze első hallásra cikinek tűnik, hogy egy bulin az összegyűlt vendégsereg videojátékokkal múlatja az időt, de ne...

Persze első hallásra cikinek tűnik, hogy egy bulin az összegyűlt vendégsereg videojátékokkal múlatja az időt, de ne legyünk sznobok, általában mindenki jól érzi magát, ha a barátaival közösen kapcsolódhat ki - akár a tévé előtt. Nincs ebben semmi kellemetlen, már csak azért sem, mert napjainkban a játékipar igen komoly hangsúlyt fektet az úgynevezett party-játékokra, amelyeknek kifejezetten az a lényege, hogy többen, egyszerre játszanak velük. Mi pedig összegyűjtöttünk pár igazi gyöngyszemet, amelynek segítségével bármilyen lapos házibuli feldobható.

Rockzenekar a nappaliban (Xbox 360, PlayStation 3, Wii)

A Guitar Hero sorozat (és persze a Rock Band széria is) bebizonyította, hogy a rock sztárnak lenni igenis felemelő érzés mindenki számára, így az otthoni gitározás (imitálása), a mikrofonba üvöltés, vagy a műanyag dob csapkodása olyan közösségi élményt jelent, ami garantált hangulatot ad a közösségnek. Ráadásul a Warriors of Rock kifejezetten jó válogatás lett, öröm lesz játszani a klasszikus slágereket...


Mini-játékok ömlesztve (Wii)

A Wii Party az idei év egyik legjobban eltalált Nintendo remeke, kifejezetten arra való, hogy nagyobb társaságok is jól szórakozzanak a tévé előtt. Összesen 80 ügyességi és humoros játék akad itt, amely leköti a figyelmet, így azokkal is remekül tudunk majd együtt szórakozni, akikkel esetleg egy laza beszélgetés keretében nem éreznénk jól magunkat. A Wii Party nem válik unalmassá, és bár grafikailag nem egy erős darab, a célnak tökéletesen megfelel.


Ugrik, rúg, hajol (XBox 360)

A Kinect komoly változásokat ígér az XBox 360 felhasználóknak, de egyelőre csak a kedves minijátékok szintjén teljesít jól a kamerás, mozgásérzékelős rendszer. Ezzel együtt a Kinect Adventures kifejezetten ajánlott egy bulihoz, hiszen az ügyességi mini-játékok mindegyike mosolyt csal az arcokra. Nem egy klasszikus darab, könnyen meg is lehet unni, de megfelelő mennyiségű alkohollal és/vagy kreativitással hosszú órákon át képes szórakoztatni a nagyérdeműt.


Sportolás a tévé előtt (PS3)

A Sony gyakorlatilag egy az egyben nyúlta le a Nintendo Wii irányítási rendszerét a Move nevű mozgásérzékelős irányítással, viszont sikerült olyan szintre tökéletesítenie ezt a kontrollert, hogy el is nézzük neki a fantázia hiányát. A Sports Champions nevű játék gyakorlatilag a Wii Sports továbbfejlesztése, sokkal irányíthatóbb és szebb formában. A nappaliba száműzött sportolás egyébként tényleg vicces, kifejezetten jó szórakozás lehet egy buli közben, és a rágcsálnivalóval meg a sörrel bevitt kalóriát is ellensúlyozzuk legalább.


Tuti recept: a karaoke (XBox360, PS3, Wii)

Óriási ötlet volt a klasszikus karaoke divatot a konzolok világába is beépíteni, nem véletlen, hogy a Lips sorozat a mai napig is világszerte komoly eladásokat produkál. Nincs olyan házibuli, ahol egy vicces és látványos karaoke-program ne dobná fel a hangulatot, és nincs olyan szomszéd, aki ne gyűlölné ezért a Lips alkotóit. Hangos és hamis, de legalább a miénk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
XVI. Benedek: A fanatikus katolikusok még mindig nem hiszik el, hogy nem én vagyok a pápa

XVI. Benedek: A fanatikus katolikusok még mindig nem hiszik el, hogy nem én vagyok a pápa

Van 20 871 magyar, akinek a nevét elvitte a NASA a Marsra

Van 20 871 magyar, akinek a nevét elvitte a NASA a Marsra

Videó: A város közepén, a Rákóczi úton csatázott két autós

Videó: A város közepén, a Rákóczi úton csatázott két autós