szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A djuice új részletre vásárlási lehetősége számos összetevőjében a fiatalok életformájához igazodik.

A djuice új részletre vásárlási lehetősége számos összetevőjében a fiatalok életformájához igazodik. A részletre vásárlás igénybe vehető minden, a djuice portfóliójában megtalálható, 10 000 Ft-nál drágább készülék, azaz közel 30-féle telefon vásárlása esetén. A kezdőrészlet a készülék teljes árának 15 vagy 25%-a, ami a szerződésnél bemutatott dokumentumok milyenségétől függ, de munkáltatói igazolásra egyik konstrukcióban sincsen szükség! A futamidő minden esetben 12 hónap, a szerződés feltétele továbbá a 2 éves hűség és 2 éves tarifamegtartás.

Míg más mobilszolgáltatók gyakran magasabb díjcsomag választása mellett kínálják részletre készülékeiket, addig a djuice részletre vásárlási lehetősége bármely számlás tarifacsomaggal igénybe vehető. Így a fiataloknak nem kell elkötelezniük magukat magasabb forgalmi feltételekkel egy készülék megszerzéséhez. A 14-18 év közötti fiataloktól a részletre vásárlásban való részvételhez szükség van egy szülői hozzájárulásra is, az erről szóló nyomtatvány a djuice weboldaláról letölthető.

A djuice várakozásai szerint a fiatalok elsősorban az akciós és a drágább okostelefonok megszerzéséhez veszik majd igénybe a részletre vásárlás lehetőségét. Népszerű lehet a Nokia X3, C7, Samsung Galaxy Ace, de ezzel az új lehetőséggel egy Windows Phone 7-es, LG Optimus 7 is már 16 ezer forint kezdőrészlettel elvihető, természetesen a reklám szerinti „kedvesség garanciával”, csak a djuice-tól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr András: Szájer botránya a Fidesz teljes erkölcsi csődje

Fekete-Győr András: Szájer botránya a Fidesz teljes erkölcsi csődje

Eltűnhet a Passat szedán a VW kínálatából

Eltűnhet a Passat szedán a VW kínálatából

Kicsempészte, majd eBayen eladta a Buckingham-palota milliós műtárgyait

Kicsempészte, majd eBayen eladta a Buckingham-palota milliós műtárgyait