szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Lezajlott a Nintendo panel az E3 alkalmából.

Lezajlott a Nintendo panel az E3 alkalmából. A legérdekesebb természetesen az új konzol bejelentése volt - sajnos nem tudtunk meg túl sokat róla. Az új gép 6.2 inch méretű érintőképernyővel rendelkezik, 8GB-os flash memóriát építettek bele (merevlemez nincs), és tartalmaz kamerát is. A tavalyi E3 a Nintendo három dimenziós gépéről a 3DS-ről szólt, idén azonban már a legújabb kedvencre, a Wii U-ra koncentrálnak.

Jól is teszik: bár a 3DS elég sikeres, a Sony legújabb (tegnap bejelentett) gépe alaposan megtépázhatja a Nintendó kézikonzol-egyeduralmat… A további Wii-U részleteket hamarosan közöljük.

Az új konzol bejelentése mellett azért kap figyelmet a 3DS is: Shigeru Miyamoto (a klasszikus Zelda sorozat alkotója) foglalja el a színpadot, és máris megtudjuk, hogy június 19-én érkezik 3Ds-re a „The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D”. További nagy címek is repkednek, természetesen mindegyik mögött a kötelező „3D” jelzővel. Annyi biztos, hogy idén nyáron tobzódhatunk a háromdimenziós játékokban: Super Mario Bros. 3DS, Donkey Kong 3D, Kirby 3D, Mario Kart…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!