szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A készülék A3 méretben mind a 4 alapfunkciót (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás) kezeli, automatikus duplex...

A készülék A3 méretben mind a 4 alapfunkciót (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás) kezeli, automatikus duplex nyomtatással és vezeték nélküli hálózati elérhetőséggel rendelkezik, kompakt kialakításának köszönhetően kisebb irodákban is kényelmesen elfér.

Az MFC-J6510DW 35 lap/perc mono és 27 lap/perc színes sebességgel nyomtat - A3 méretben is 6000 x 1200 dpi felbontásban. A nyomtatás közvetlenül USB meghajtóról, médiakártyáról és PictBridge interfészről is indítható, időt és kényelmetlenségeket megspórolva a felhasználóknak. A munkavégzést hatékonyabbá teszi a készülék funkcióinak megosztása több felhasználó között hálózati kapcsolattal, így például a szkennelés villámgyorsan történhet hálózati mappába, memóriakártyára vagy USB meghajtóra is. Az iPrint&Scan alkalmazással Android operációs rendszerű és Apple eszközökről villámgyorsan lehet nyomtatni vagy szkennelni a mobilkészülékekről is.

A készüléket könnyű navigálhatóság és átlátható menüstruktúra jellemzi. A 8,3 cm-es színes érintőképernyős LCD kijelzővel egyszerűen módosíthatók a beállítások, illetve a nyomtatás előtt megtekinthetők és szerkeszthetők a fényképek, a készülékhez tartozó Reallusion® FaceFilter Studio szoftver hasznos segítséget nyújt a szerkesztésen, amellyel például a szegély nélküli fotónyomtatás is könnyen beállítható. A 250 lapos standard papírtálca mellett egy 1 lapos hátsó kézi lapadagoló áll rendelkezésre a borítékokra és különleges médiára történő nyomtatáshoz, emellett az MFC-J6510DW 35 lapos automatikus dokumentum adagolóval rendelkezik, amely megkönnyíti  a többoldalas dokumentumok szkennelését vagy másolását.

Az MFC-J6510DW újdonságai között szerepel a Faxelőnézet opció, amellyel az LCD kijelzőn is megtekinthetők a küldendő és a fogadott faxok. A kijelzőn nyomon követhető a tintapatronok töltöttsége a Tintavezérlés menüből. A készülék 1,5 pl cseppmérettel dolgozik, a Színkiemelő funkcióval pedig a színek élénksége tovább fokozható, így a képek különlegesen éles és gazdag hatású színekben jelennek meg. A vezérlőpanelen elérhető szkennelési gomb segítségével egy érintésre e-mailbe, OCR-be, képbe, fájlba, kártyára, USB Flash memória meghajtóra, FTP-re vagy email szerverre is történhet a szkennelés JPEG, BMP, PDF, TIFF, PNG formátumokban.
A nyomtatási lehetőségek között megtalálható az N az 1-ben nyomtatás, amellyel 2,4,9,16 vagy akár 25 oldalt lehet egyetlen A4-es oldalra tömöríteni. A dokumentumokra élőfej és élőláb, illetve vízjel nyomtatása is beállítható. A funkciók között megtalálható a poszternyomtatás is, amellyel 4, 9, 16 vagy 25 oldal nagyítható fel poszterméretben. További különlegesség a Könyvmásolás funkció, beállításával a szkennerüvegről történő másoláskor eltüntethetők a sötét szélek és korrigálható az elfordulás mértéke. Az USB-ről vagy médiakártyáról történő nyomtatásnál elérhető Mozinyomtatás opció lehetővé teszi egy-egy jelenet kinyomtatását képekben AVI vagy MOV mozgóképfájlokból.

A böngészővel indítható web menedzsment rendszerrel beállítható a felhasználók hozzáférése, limitálhatók a havi vagy heti nyomtatási oldalmennyiségek, valamint a „Biztonságos funkciózárral” (Secure Function Lock 2.0) még személyre szabottabbá tehető a funkciókhoz való hozzáférés. A dokumentumok digitalizálásában és rendezésében a PaperPort dokumentum menedzsment szoftver nyújt praktikus megoldást.

Az irodai munkákhoz egyszerre költségkímélő és környezetkímélő megoldást kínál a MFC-J6510DW duplex egysége, valamint extra nagytöltetű új patroncsaládja, amelyekkel 2400 fekete és 1200 színes oldal nyomtatható. A Festéktakarékos mód és a különálló tintapatronok szintén segítenek a költségek alacsony szinten tartásában. A készülék környezetbarát kialakítását és alacsony zajszintjét az ENERGY STAR tanúsítvány és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítés igazolja, áramfogyasztása maximális működési teljesítménynél kevesebb, mint 26 Watt, illetve Alvó módban pedig kevesebb, mint 4 Watt.

A Brother készülékek garanciája 2+1 évre terjeszthető ki a weboldalon történt regisztráció után.

Az új MFC-J6510DW már Magyarországon is megvásárolható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Volkswagennél már készülnek: jöhet a milliárdos bírság

A Volkswagennél már készülnek: jöhet a milliárdos bírság

A jobbnál is lesz jobb: az Apple az M1 lapka utódján dolgozik

A jobbnál is lesz jobb: az Apple az M1 lapka utódján dolgozik

Orbán téved, nem azért oltanak előbb a britek, mert kiléptek az EU-ból

Orbán téved, nem azért oltanak előbb a britek, mert kiléptek az EU-ból