szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Még alig emésztettük meg a Google+ megjelenését (részletes tesztünk nemsokára) máris elindult az adok-kapok.

Még alig emésztettük meg a Google+ megjelenését (részletes tesztünk nemsokára) máris elindult az adok-kapok. Mark Zuckerberg és csapata már egy ideje tartogatott a tarsolyában valami újdonságot, a Google lépése azonban felgyorsította az eseményeket. A Facebook vezére legutóbbi sajtótájékoztatóján előrukkolt az újdonsággal: videócsevegés a Facebook-on, természetesen a Skype (azaz immár Microsoft Skype) segítségével!

 Zuckerberg a bemutatón elmondta: a Facebook segítségével nagyjából napi négymilliárd infót osztunk meg, napról napra.  A most bevezetésre kerülő újdonságoktól ennek a megosztási hullámnak a további növekedését várják: az első újdonság, a barátainkkal és ismerőseinkkel egy kattintásra működő videó csevegés, természetesen ingyen. Hogy az egész „powered by Skype” csevegés hogyan is működik élesben, a Facebook felületén keresztül, arról itt látható egy rövid videó-bemutató. Különösebb újdonságokra nem kell számítani, a jól ismert és ezerszer látott Skype felületet látjuk, csak éppen ismerőseink és kontaktjaink helyett most Facebook kapcsolataink vannak a listában.

Facebook/Skype a Google+ ellen (Fotó: James Martin/CNET)

Hogy ez elég lesz-e a már most is tapasztalható G+ őrület legyőzéséhez, az még a jövő zenéje, a verseny mindenesetre elkezdődött. Nem is baj, elég sokáig volt egyeduralkodó a Facebook, egy kis egészséges verseny mindenkinek jót tesz, főleg nekünk, felhasználóknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 22 magyar fertőződött meg

Újabb 22 magyar fertőződött meg

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó

Fasizmusért és nacionalizmusért nem megy a szomszédba a horvát politika polihisztora

Fasizmusért és nacionalizmusért nem megy a szomszédba a horvát politika polihisztora