szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy számítógépes kalóznak sikerült hozzájutnia az állásajánlat rovatban regisztrált 1,3 millió felhasználó nevéhez és e-mail címéhez.

A The Washington Post amerikai napilap csütörtökön közölte, hogy egy számítógépes kalóznak sikerült hozzájutnia az állásajánlat rovatban regisztrált 1,3 millió felhasználó nevéhez és e-mail címéhez.

A tekintélyes amerikai napilap csütörtökön közölte, hogy egy számítógépes kalóznak sikerült hozzájutnia az állásajánlat rovatban regisztrált 1,3 millió felhasználó nevéhez és e-mail címéhez. A lap mindazonáltal sietett leszögezni, hogy a múlt héten elkövetett támadás során a jelszavakat és más személyes adatokat nem kaparintott meg az elkövető.

"Gyorsan észrevettük a kalózakciót, és zároltuk a hozzáférést. Az ügy a hatóságok kezében van" - közölte az újság, bocsánatkérését tolmácsolva olvasóinak. A napilap arra figyelmeztette internetes felületének felhasználóit, hogy ne válaszoljanak olyan elektronikus levelekre, amelyekben bankszámlaszámukat, bankkártyájuk számát vagy jelszavukat kérik.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rendkívüli uniós csúcs lesz ma a járványról

Rendkívüli uniós csúcs lesz ma a járványról

Lezárták a Szent Margit Kórház sebészetét a koronavírus-fertőzések miatt

Lezárták a Szent Margit Kórház sebészetét a koronavírus-fertőzések miatt

2,6 másodperc alatt 0-ról 100-ra, ezt tudja a 710 lóerős új Porsche

2,6 másodperc alatt 0-ról 100-ra, ezt tudja a 710 lóerős új Porsche