szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Google+Facebook nevű fejlesztést múlt héten dolgozta ki a Crossrider nevű cég, és máris több mint százezer letöltést...

A Google+Facebook nevű fejlesztést múlt héten dolgozta ki a Crossrider nevű cég, és máris több mint százezer letöltést számlál. "Kevesebb mint egy nap alatt készültünk el vele. Ugyan nem tökéletes, de így is követni és frissíteni lehet a facebookos profilt, miközben a felhasználó a Google+ oldalán van" - mondta a cégalapító.

Ha már a főnök is fent van...
©

Több kudarcot követően a Google arra számít, hogy új közösségi portálja - amely már 10 milliósnál is népesebb - fel tudja venni a versenyt a 750 milliós tagságú Facebookkal. A legtöbb felhasználó azt szeretné, ha ismerőseik, fotóik és egyéb személyes információik egyszerűen átkerülnének a Facebookról, a világ legnépesebb közösségi oldalának szabályzata azonban ezt nem teszi lehetővé. Az ingyenesen elérhető izraeli fejlesztés révén viszont mindössze egy ikon révén elérhető lesz a Facebook a Google+ oldaláról.
   
Bár a fejlesztés rövid idő alatt és mindenféle reklámfogás nélkül gyorsan népszerű lett, néhány letöltő szerint malware, azaz rosszindulatú számítógépes program. Az izraeli vállalkozás visszautasítja ezt a feltételezést.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jó sárkányok

Jó sárkányok

300 millióval segíti meg a kormány a DVTK-t

300 millióval segíti meg a kormány a DVTK-t

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó