szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Videók letöltése a legnépszerűbb oldalakról, több platformonManapság rengeteg videomegosztó oldal várja a látogatókat...

Videók letöltése a legnépszerűbb oldalakról, több platformon
Manapság rengeteg videomegosztó oldal várja a látogatókat, temérdek videót nézhetünk meg online. Ám nem mindig van ideje az embernek mindent végignézni, így gyakran előfordul, hogy az online filmnézés helyett inkább letöltenénk egy videót későbbi megtekintésre.
A 4k Video Downloader egy gyors és jól használható videoletöltő. Használata egyszerű: elindítása után másoljuk ki a a Youtube, Vimeo, Facebook vagy Dailymotion oldalakon talált videó linkjét a böngésző címsorából, majd a 4k Video Downloader ablakában kattintsunk a Paste URL gombra.
Cikk és letöltés >>>

Gyorsítsuk fel a Firefoxot ingyenes szoftverekkel!
Lassú lenne a netezés Firefox alatt? Erről szó sincs. Nem az internetezés sebességével van a gond. Sokkal inkább a szoftver sebességével.
Cikk és letöltés >>>

Készítsünk látványos diagramokat, ingyen
Diagramokat készíteni egy jó szoftverrel talán nem is olyan nehéz, azonban jó szoftvert találni erre a célra, pláne ingyen, már nem is olyan egyszerű. Szerencsére azért akadnak ilyenek!
Az yEd először is teljesen ingyenes, másodszor cross-platform, vagyis működik Windowson, Linuxon és OS X-en is, harmadszor elég komoly eszköztárral rendelkezik, s végül még csak nem is olyan nehéz a használata.
Segítségével gyorsan és egyszerűen tervezhetünk folyamatábrákat, adatbázisokat, cégfelépítést, családfát, hálózatokat, diagramot, szoftver folyamatábrát stb.
Cikk és letöltés >>>

Érdekes virtuális asztal Windowsra
Ha csak egyetlen monitorunk van, vagy egy notebook kijelzője áll csak rendelkezésünkre, néha bizony nehezen férünk el a programok ablakaival a képernyőn.
A MultiTabber érdekessége, hogy az Asztal tetszőleges szélén (alapértelmezésben lent, középen) apró "pöttyök" segítségével válogathatunk virtuális asztalaink között. A pontok helyét mi szabhatjuk meg, ahogy azt is, hány darab legyen belőlük. A program maximum 10 virtuális asztalt tud létrehozni.
Cikk és letöltés >>>

Takarítsunk Windowst: íme egy Ccleaner konkurens!
Az AppCleaner leginkább azzal vonta magára a figyelmünket, hogy már már kísérteties mértékben hasonlít a Ccleanerre. A grafikai elemeket leszámítva a felépítése szinte teljesen egyezik a konkurensével. Ennek megfelelően viszont az AppCleaner is könnyen használható és elég sokoldalú kis szoftver. Az alapértelmezett takarítási szempontok mellett még számtalan további opciót jelölhetünk be, kitakarítja a különböző böngészők, alkalmazások és persze a rendszer hátrahagyott szemetét is, illetve a Registry-ből is kimazsolázza a felesleges  bejegyzéseket.
Cikk és letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar természetvédelmi szakemberek segítenek be öt balkáni államban

Magyar természetvédelmi szakemberek segítenek be öt balkáni államban

Stéphanie Frappart az első nő, aki meccset vezet a Bajnokok Ligájában

Stéphanie Frappart az első nő, aki meccset vezet a Bajnokok Ligájában

Szerbiában is tesztelik az orosz vakcinákat

Szerbiában is tesztelik az orosz vakcinákat