szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Olyan oldalt találni, amelyről háttérképeket tölthetünk le, manapság már nem nagy kunszt. Viszont olyanba, ahol ezt tökéletes kényelemben tehetjük meg, azért még mindig ritkábban futunk bele.

A wallbase.cc egyike az ilyen oldalaknak. A felépítését ugyan kicsit szokni kell, de amint átlátjuk, beleszeretünk. Hogy miért? A techline.hu cikkéből kiderül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Látványos természetképek háttérképnek

Talán nem is kell különösebben bizonygatni, hogy a National Geographics kiadványaiban megjelenő természetfotók gyönyörűek és professzionálisak. Ha kedveljük ezeket, pillanatok alatt letölthetünk jó párat közülük háttérképnek.

hvg.hu Tech

Háttérképek Valentin napra

Romantikus lelkek, akikre rátör a háttérkép-frissítési láz, február 14-ére Valentin-napi hangulatot teremthetnek a gépükön is. Azok is találnak érdekes információkat, akik online szeretnének képeslapot küldeni szívük választottjának.

hvg.hu Tech

Látványos, működő óra háttérkép

A statikus háttérképek helyett használhatunk állandóan változó tartalmúakat is. Tehetünk például frissülő földgömböt vagy időjárás-térképet is háttérnek, órát vagy akár videókat is.

hvg.hu Tech

Keressen tökéletes háttérképeket!

Ezúttal nem egy újabb háttérképletöltő oldallal vagy egy háttérképcserélő alkalmazással szolgálunk, csak egy apró, de talán sokak által nem ismert trükkel, amelynek a segítségével a képernyőfelbontásunknak megfelelő méretben tölthetünk le háttérképeket, néhány kattintással.

Hegyomlásnyi méretű, de sportkocsiként lő ki ez az 1000 lóerős új amerikai pickup

Hegyomlásnyi méretű, de sportkocsiként lő ki ez az 1000 lóerős új amerikai pickup

Fischer Iván: "A zene boldogító hatása baj esetén megsokszorozódik"

Fischer Iván: "A zene boldogító hatása baj esetén megsokszorozódik"

Feltérképezték az állatvilág legnagyobb ismert genomját

Feltérképezték az állatvilág legnagyobb ismert genomját