szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ahogy sejteni is lehetett, csak idő kérdése volt: a Facebook hamarosan minden felhasználónál bekapcsolja a Timeline-t, ha szeretnék, ha nem.

Bár egyre több ismerősünknél láthatjuk a Facebookon a tavaly decemberben bemutatott timeline-os profilt, azért bőven akadnak még olyanok is, akik a régi profilt részesítik előnyben, ezért nem is váltottak. Ők már csak pár hónapig örülhetnek, ugyanis a Mashable információi szerint a közösségi oldal ősszel mindenféle további kérdés nélkül mindenki profilját átváltja idővonalasra. Bár erre már korábban is rászánták magukat, jelenleg még kikerülhető a timeline-osítás.
A Facebook az utóbbi néhány hónapban több újítást is bevezetett a felületen. Legutóbb a fényképek megjelenítése változott meg, előtte a szervezeti oldalakat kapcsolták át Timeline-ra, javítottak a csoportos kommunikáción, meg nem erősített információk szintjén pedig a lájkolás mellé szánt új, "akarom" gomb is felbukkant már.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

Elektromos családi furgonnal jön ki a Mercedes

Elektromos családi furgonnal jön ki a Mercedes

Évtizedek óta nem volt ilyen enyhe az influenzajárvány Németországban

Évtizedek óta nem volt ilyen enyhe az influenzajárvány Németországban