szerző:
hvg.hu

Hamarosan szoftverfrissítés érkezik a Samsung Galaxy S III mobilokra, de nemcsak hibajavításról van szó, a telefon megkapja a Note II több funkcióját is.

A Premium Suite nevű frissítés részeként érkezik például az osztott képernyő lehetősége (egyszerre két alkalmazást, például egy videólejátszót és egy böngészőt futtathatunk egy képernyőn), valamint a Page Buddy és a Contextual Awareness névre hallgató funkciók is, melyek lényege, hogy a mobil jobban igazodik az általunk éppen végrehajtott dolgokhoz, azokat a lehetőségeket mutatva, melyeket várhatóan használni szeretnénk az adott szituációban.

Elsőként a szolgáltatófüggetlen Samsung Galaxy S III készülékek tulajdonosai kapják majd meg a frissítést, hamarosan. Amíg megérkezik, az alábbi videón lehet megnézni, mit is fog majd tudni a felfrissített telefon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!