Tetszett a cikk?

A jól ismert és népszerű fájlmegosztó, a Dropbox az Audiogalaxy nevű ugyancsak felhős zeneszolgáltatót tette bevásárlókosarába. Vajon mi lehet a célja ezzel?

Azt még nem tudni mennyiért, de az már biztos, hogy a Dropbox megvásárolta az Audiogalaxyt. Erről egyébként nevezett zeneszolgáltató is tájékoztat: nagy örömükre szolgál – állítják – , hogy csapatuk tegnap csatlakozhatott a Dropboxhoz és annak több mint 100 millió felhasználójához.

Az akvizíció egyik következménye, hogy az Audiogalaxyhoz immár nem csatlakozhat új felhasználó, a réfiek viszont még – egy ideig – használhatják hozzáférésüket.

A bevásárlás célja még nem teljesen tiszta, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a Dropbox mozdul a médialejátszás piacon. Lehet, hogy egy új felhős zeneszolgáltató születésénél bábáskodhatunk?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mihez kezd egy valóságshow a nemi erőszakkal?

Mihez kezd egy valóságshow a nemi erőszakkal?

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Kicsi, kifejezetten európai Teslát tervezne Elon Musk

Kicsi, kifejezetten európai Teslát tervezne Elon Musk