szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Facebookos hoax és a közösségi oldalon terjedő vírus is felbukkant a héten, a Galaxy S4-ről kiderült, hogy teljesítményben kétszer veri az iPhone 5-öt, az Apple-nek pedig egészen újszerű mobilvédő ötlete van.

Ismét hülyeség terjed a Facebookon

Sokadik mutációban terjed az a magyar nyelvű körüzenet, ami fokozott adatvédelmet ígér a felhasználóknak, helyette viszont csak azt érhetjük el vele, hogy ismerőseink semmit ne lássanak abból, amit kirakunk a Facebookra.

A világ leggyorsabb mobilja a Samsung Galaxy S4

Minden más okosmobilt könnyedén leelőzött a legújabb tesztekben a Samsung Galaxy S4, ami az iPhone 5-re például rádupláz.

Meglepő, ám roppant hasznos Apple-szabadalom

Hogy megvalósul-e az Apple egyik igen különös szabadalma, az most még kérdéses, az viszont, hogy valóban hasznos, egy pillanatig sem vitatható.

Ne kattintson rá: új vírus terjed a Facebookon

Egyre többek üzenőfalát lepik el a bejegyzések, melyekben ismerőseik megjelölték őket és néhány más embert. Az üzenőfalakon terjedő facebooksepetim feliratra nem érdemes rákattintani, ha pedig a mi üzenőfalunkon jelent meg, akkor érdemes törölni a szándékolatlan posztolásainkat.

Ezt látni kell: itt az Instant Google Street View
Ha éppen utazni készülünk, nem árt közelebbről is szemügyre venni azt a helyet, ahova mennénk, például egy igen gyors Street View betekintéssel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jonas Jonasson: "A bosszú sokszor az első lépés a háborúhoz"

Jonas Jonasson: "A bosszú sokszor az első lépés a háborúhoz"

Könyvben adják ki Alan Rickman naplóit

Könyvben adják ki Alan Rickman naplóit

Lenyűgöző lelet került elő az apokaliptikus Pompejiből: úr és szolgája testét rekonstruálták

Lenyűgöző lelet került elő az apokaliptikus Pompejiből: úr és szolgája testét rekonstruálták