szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Minden más okosmobilt könnyedén leelőzött a legújabb tesztekben a Samsung Galaxy S4, ami az iPhone 5-re például rádupláz.

A gyors hardver egyáltalán nem minden, a Galaxy S4 szolgáltatás-központú bejelentésén egyértelműen kiderült, hogy ezzel a Samsung is tisztában van. De azért fontos szempont a sebesség is, a játékok terén például egyértelműen több lehetőséget jelent, ha a fejlesztők erősebb hardverre számíthatnak.

Az Android Authority a Samsung Galaxy S4 apropóján készítette legfrissebb gyorsasági tesztjét. A Geekbench 2-ben az S4-en kívül kétféle S3 modell szerepel, valamint a fontos gyártók legújabb modelljei: a BlackBerry Z10, az iPhone 5, az LG-Google Nexus 4 és a HTC One.

©

A teszten a Galaxy S4, egyedülikén 3000 pont fölé jutva, 3163 pontot ért el. Második helyen a HTC One áll, jóval lemaradva. További érdekesség, hogy a Galaxy S4 nemcsak az elődjére, hanem az Apple legfrissebb készülékére is majdnem rádupláz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Siegfried Fischbacher

Meghalt Siegfried Fischbacher

Már a brazil koronavírus-mutáció is megjelent az Egyesült Királyságban

Már a brazil koronavírus-mutáció is megjelent az Egyesült Királyságban

Wayne Rooney visszavonult

Wayne Rooney visszavonult