szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Akinek szimpatikus a Samsung Galaxy S4, de nincs megelégedve a koreaiak saját felületével, az tiszta Androiddal is megvásárolhatja majd a készüléket, melynek későbbi frissen tartását a Google vállalja.

A Google a szerdán kezdődött I/O fejlesztői konferenciáján bemutatott rengeteg újdonság mellett azt is bejelentette, hogy június 26-án megkezdi a Samsung Galaxy S4 nexusosított verziójának árusítását. A telefon hardvere egy az egyben megegyezik majd a részletes tesztünkben bemutatott, eredeti Galaxy S4 hardverével, szoftverből viszont a Google eredeti, csupasz Android-verziója kerül a 649 dolláros mobilra.

A régi-új telefon előnyét nem csak azok láthatják, akiknek nem barátjuk a Samsung TouchWiz felülete, hiszen a Google-féle Android mellé a Google-féle frissítések is járnak, márpedig a cég gyorsabban és hosszabb ideig adja ki a Nexus mobilokra az Android újabb és újabb verzióit, mint saját készülékeire a Samsung.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Április óta nem követelt ennyi áldozatot a járvány az Egyesült Államokban

Április óta nem követelt ennyi áldozatot a járvány az Egyesült Államokban

Három magyarországi gyárát is bővíti a Schneider Electric

Három magyarországi gyárát is bővíti a Schneider Electric

Donald Tusk: A Fidesz nem illik közénk

Donald Tusk: A Fidesz nem illik közénk