szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a testmozgás fontosságát, különösen azoknál, akik sokat ülnek számítógépük mellett. Fittségünk megőrzésében (helyreállításában) segíthet az alábbi weboldal.

Azt mindenki tudja/érzi, hogy időnként meg kellene kissé mozgatni berozsdásodott tagjait, de csak úgy magunktól nemigen jutnak az eszünkbe megfelelő gyakorlatok.

Nem is kell, hogy szakértők legyünk ebben, elég, ha felkeressük a 7 min weboldalt, ahol tudományos alapon összeállított gyakorlatsorozat vár bennünket.

Kattintsunk a Start gombra és egy rövid visszaszámlálás után már kezdődhet is a torna. Rajzos ábrák mutatják, milyen gyakorlatokról van szó, így nem jelenthet problémát az (angol) nyelvtudás hiánya.

A gyakorlatok között néhány másodperces felkészülése idő is van. 12 gyakorlatot kell végrehajtanunk, egy-egy közülük 30 másodpercig tart. A gyakorlatok ütemét (illetve időtartamát) hangjelzés is mutatja, így nem kell folyton a monitorra néznünk torna közben.

Tornatanárunkat amúgy magunkkal is vihetjük, ugyanis a webalkalmazásnak iOS-es változata is van már.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összeverték a Fradi volt játékosát

Összeverték a Fradi volt játékosát

A gazdagok olyan gyorsan gazdagszanak, hogy nem bírják eljótékonykodni a pénzüket

A gazdagok olyan gyorsan gazdagszanak, hogy nem bírják eljótékonykodni a pénzüket

„Akasszátok fel őket!” - zavargások Bejrútban a robbanás miatt

„Akasszátok fel őket!” - zavargások Bejrútban a robbanás miatt