szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hamarosan letölthető az iOS 7, ám addig is itt egy kis ízelítő csengőhangjaiból és háttérképeiből.

Mint ahogy már mi is hírt adtunk róla, szeptember 18-tól már letölthető az Apple frissített mobil operációs rendszere, az iOS 7.

Az úgynevezett GM, azaz Gold Master változatot már elérhetik a fejlesztői hozzáféréssel rendelkezők, és ők már tudják, hogy az update egy sor új csengő- és jelzőhangot hozott, azaz nem feltétlenül kell külső forrásból letöltenünk csengőhangot, ha azt szeretnénk, hogy a készülékünk egyedien jelezzen.

34 új háttérkép is került az iOS 7-be, színesek, gyönyörűek, mintha csak az új iPhone-ok (és a legújabb iPhone-tokok) színvilágára reflektálnának.

Persze nem mindenkinek van fejlesztői hozzáférése, és éppen rájuk gondolt Dom Espito, amikor kitett egy érdekes, az új csengőhangokat és háttérképeket bemutató videót a Macmixing weboldalra, meg persze a YouTube-ra (a videót lásd alább), illetve az oldalon letölthetővé is tette az új háttérképeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!