szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három olyan oldalt mutatunk az alábbiakban, amelyeken próbára tehetik a reflexeiket.

Semmit sem kell letöltenünk a gépünkre, ha szeretnénk megtudni, vajon milyenek a reflexeink. Online reflex-játékok várják ugyanis, hogy kipróbáljuk magunkat.

A Reaction Test igazán egyszerű, a játék indítása (Play now) után egy piros kör jelenik meg, amely bizonyos időnként megváltoztatja a színét. Akkor kell kattintanunk a bal egérgombbal, ha másik szín jelenik meg. Egy játék öt menetből áll, azaz ötször próbálkozhatunk. Láthatjuk mind az öt próbálkozás eredményét, de egy átlagértéket, illetve – angol nyelvű – értékelést is kapunk.

Csalni nem érdemes, ugyanis ha a biztonság kedvéért már akkor lenyomnánk az egérgombot, amikor még nem változott a szín, büntetési időt számít fel a játék.

A kissé hosszú, de sokatmondó nevű Test Your Reflexes Game-ben egy birkanyájat kell felügyelnünk, Ott bégetnek a játéktér bal oldalán, azonban időnként néhány állat úgy dönt, inkább a szabadságot választja, és megpróbál lelépni. Nos, ha ilyet tapasztalnánk, azonnal a nyílvesszőre kell kattintanunk az egérrel, hogy megállítsuk a szökevényt. Itt is öt lehetőségünk van, és akárcsak az előbbi játéknál, ennél is kapunk átlagértéket és egy értékelést is a teljesítményünkről.

A Reflex nevű játékban 12 egymást követő szinten próbálkozhatunk (csak egy adott szint teljesítése után léphetünk eggyel magasabbra), és minden szinten más a feladat, bár a lényeg ugyanaz: egérkattintással kell megállítanunk objektumok mozgását.

Két különböző módban játszhatunk, kérhetünk százalékos értékelést, vagy azt, hogy a játék az időeredményünket mutassa.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Több mint 11 milliót fizetett valaki egy fülbevalóért a BÁV aukcióján

Több mint 11 milliót fizetett valaki egy fülbevalóért a BÁV aukcióján

Orbán: Hamarosan olthatják a 60 év feletti krónikus betegeket, szja-mentességet kapnak a 25 év alattiak

Orbán: Hamarosan olthatják a 60 év feletti krónikus betegeket, szja-mentességet kapnak a 25 év alattiak