szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A világ több százezer újságos standja költözött az alábbi weboldalra.

Elképesztő mennyiségű magazinba, katalógusba lapozhatunk bele, illetve végig is olvashatjuk őket, ha ellátogatunk az Issuu oldalra. Az újságok, amelyek között magyar nyelvűekre is bukkantunk, kategóriákba vannak sorolva, és ha ráleltünk arra, amelyik érdekel bennünket, akkor éppúgy lapozgathatunk benne, mint valós megfelelőjébe.

Ahhoz, hogy a kategóriákat és egy sor egyéb hasznos szolgáltatást elérjünk, érdemes regisztrálni (ez történhet e-mail címünkkel, vagy Facebook-, LinkedIn-, Google+-azonosítónkkal), ettől kezdve ugyanis jó pár kiadványt akár le is tölthetünk pdf formátumban. Még arra is van lehetőség, hogy mi töltsünk fel publikációkat – ehhez minden segítséget megkapunk az oldalon.

A Stacks opcióra kattintva még menedzselhetjük is a magazinokat, saját újságos standot összeállítva.

Már arra is van mód, hogy a zsebünkben tartsuk a sok millió magazint, a webalkalmazásnak ugyanis androidos változata is van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!