szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Nintendo tavaly nyáron dobta piacra az Amiibo akciófigurákat, amelyekből már kétszer többet adnak el, mint a legnépszerűbb játékból.

A Super Smash Bros játék Wii U konzolokra készített változata is óriási népszerűségnek örvend, így egészen elképesztő az adat, hogy a Nintendo tavaly nyáron kiadott akciófiguráiból már majdnem kétszer annyit adnak el az Egyesült Államokban, mint az említett játékból. Ez több mint 1,3 millió darabot jelent. Az Amiboo figurák nem csak arra jók, hogy a gyerekek a videó elején látható módon versenyezzenek a figurákkal. Az NFC-kapcsolattal rendelkező figurák kapcsolódhatnak bármelyik konzolhoz, miközben tárolják a fontos adatokat, így például az otthonunkban kifejlesztett karakterünket egy barátunk konzolán is tovább fejleszthetjük, ha vendégségbe megyünk.

Az Amibbo figuráknak pár hónap alatt olyan kultusza lett, hogy a gyárilag hibás, ritka darabokért akár 1 millió forintot is adnak a legnagyobb játékgyűjtők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”

Jordán Tamás: „Vidnyánszky, a mi pápánk, kételyek nélkül él”

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Több kilométeres dugó alakult ki az osztrák határnál ellenőrzések miatt

Több kilométeres dugó alakult ki az osztrák határnál ellenőrzések miatt