szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jó lenne néha utólag egy-két dolgot kijavítani az elküldött emailjeiben? Előfordul, hogy meggondolja magát a levél kapcsán? Ha a válasza igen, akkor ez az ingyenes szolgáltatás nagy segítség lesz.

Az emailek utólagos törlése, illetve elküldés utáni javítása is olyan funkció, amire sok olvasónk vágyhat, hiszen ha hiba csúszik a levelezésbe, az kellemetlen pillanatokat eredményezhet akár a munkahelyen, akár a magánéletben. Ezért ajánljuk az unSend.it ingyenes szolgáltatását, amely képes az utólagos törlésre és szerkesztésre is.

Ehhez ezen az oldalon a "Get Started Now" lehetőségre kattintva regisztrálni kell az emailcímünkkel. Ha rákattintottunk a visszaigazoló linkre, akkor meg kell adnunk, hogy melyik emailszolgáltatást használjuk. A megfelelő ikonra kattintva több pontban, képernyőképekkel elmagyarázzák azt a pár lépést – szolgáltatástól függően más és más a módszer –, amellyel az emailfiókunkhoz adhatjuk az @unsend.it végződésű címünket. Ha ez megvan, akkor ezzel a címmel a kliensünkben vagy akár a szolgáltatás oldaláról a fiókunkba lépve is küldhetünk olyan emailt, amit később még visszavonhatunk, vagy utólag szerkeszthetünk.

Ezeket már csak az unSend.it oldalán tudjuk megtenni, ahol kiválasztjuk az adott levelünket, majd a jobb felső sarokban a két lehetőség közül kiválasztjuk a kívántat – de csak miután a "Settings" menüben az "Unsend and edit attachments" lehetőséget kipipáljuk. Az "Unsend" gomb révén utólag törölhetjük, pontosabban elérhetetlenné tehetjük az emailt, az "Edit" feliratra kattitva pedig átalakíthatjuk a levél szövegét – utóbbi esetben értesítő emailt kap a címzett a változtatásról.

Amennyiben önmegsemmisítő emaileket (is) szeretne küldeni, próbálja ki ezt a korábban ajánlott Chrome-bővítményt.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összeolvad a Messenger és az Instagram üzenős része, teljesen újfajta chatelés jön

Összeolvad a Messenger és az Instagram üzenős része, teljesen újfajta chatelés jön

4,5 millió forintért készített oktatóvideót a magyar választási rendszerről az Országgyűlés

4,5 millió forintért készített oktatóvideót a magyar választási rendszerről az Országgyűlés

Gyulai István atlétikai emlékversenyt rendeznek négy éven át, 3,2 milliárdért

Gyulai István atlétikai emlékversenyt rendeznek négy éven át, 3,2 milliárdért