szerző:
hvg.hu

Eredményes évet tudhat maga mögött a filmnézős szolgáltatás, és az idei még ígéretesebbnek tűnik.

A tavalyi év során 17 millió új felhasználója lett a Netflixnek, amit év végére már 75 millió ember használt – derült ki a vállalat által most közzétett éves jelentésből. A legjobban a karácsonyi negyedév sikerült, október és december között 5,6 millióval lettek többen a netflixesek.

Bár az utolsó negyedév rekordnak számít a cég történetében, a felhasználói tábor bővülése minden valószínűség szerint csak most indul majd be igazán: a Netflix két hete 130 országban, köztük Magyarországon is elérthetővé tette a fix havidíjért cserébe korlátlan film- és sorozatnézést kínáló szolgáltatását, amit egy hónapig ingyen lehet kipróbálni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!